2007-10-29

Chokladkaffe

Usch vilket ruskväder det är idag.....

Har haft besök av Jenny, Alva, Sanna, Emma och Hugo idag. Massa prat och mumsigt choklaskaffe... :)

Gick en kort promenix i det ruggiga vädret så att Simon fick somna, nu sover han ute i vagnen som en stock. Själv ska jag nog göra mig en till kopp chokladkaffe och sätta mig i soffan och kika på TV.

Vad jag älskar livet!

Må så gott!

2007-10-27

Lördag hela dagen!

Har möblerat om i v-rummet, blev riktigt nöjd med resultatet. Känns mycket större nu, ett mer öppet rum.
Håller på att fixar till badrummet uppe nu, Niklas har målat golvet och väggarna och vi har satt in en ny duschkabin. Jag håller på med finslipningen, det kommer att bli super när det är klart. Jocke är här och byter ut fjärrvärmeagrigatet och tvättbänken i tvättstugan. Skönt att få det fixat innan vintern.
Sen sätter vi igång med badrummet nere och köket, sen i januari ska vi värdera om huset och sen ska vi luta oss tillbaka några månader och bara vila, njuta och rå om varandra.
Det är ju sperkul med hus, men nu känner jag att det är dags att ta det lite lugnt också. Kan ju inte hålla på hela tiden heller.

I morgon är det namngivningsfest för Simon, det ska bli kul att samlas hela släkten och fika lite och så.

Nej nu ska jag kika till lillprinsen som blir så stor! =)

2007-10-11

Raggisar och värmeljus...

Det som är possitivt med det här vädret är ju att man kan tända ljus och mysa riktigt ordentligt i soffan men tända ljus...
Å så kommer Niklas hem om en stund så då blir det mys med hela familjen i kväll.....

I dag så har vi varit på öppna förskolan med Frida och Amadeus. Kanske Simon är lite liten än men det är skönt för mig att träffa andra vuxna med tanke på att jag är själv i veckorna. Simon kikade runt på allt folk och somnade sedan mitt i allt liv. Han vakna precis när vi skulle åka hem.
Åkte hem för att äta lunch sendan blev det en promenad med Frida i busvädret.
Besök av Maria och Huga fick vi nu på eftermiddagenl, trevligt trevligt.

Nu väntar vi på att Niklas ska komma hem. Har längtat mycket efter honom denna vecka... men det går bra, nu är han ju snart hemma =)

Nej nu ska jag ta och fixa med maten så att vi kan äta när han kommer hem.

Må gott!

2007-10-08

Ny vecka igen....

Helgen blev hektiskt som vanligt, en massa måsten som ska fixas, kalas och innebandy.
Men det var en helt okey helg måste jag säga, jag sydde nya gardiner till Simons rum och till syrummet, resultatet blev toppenbra.

Idag har det blivit promenader i det fina höstvädret, om man bortser från blåsten såklart. Emma och Theo var här ock hälsade på också, alltid lika trevligt.

I morgon så blir det promenad på förmiddagen sen kommer Johanna hit, vi ska fika lite och åka till Ta till vara och Emaus för att se om det finns nån gammal skänk, ska ha det till v-rummet.

När man lever livet som småbarnsförälder så blir det ju andra saker som värderas rätt högt, mot vad det har gjort tidigare vill säga. Som nu klockan är 21.20 och jag brukade sitta klistrad framför TV:n för att se CSI, men nu så känns sängen och en bra bok MYCKET bättre.

Så jag gör så, kryper till sängs och läser Belinda Olssons senaste bok: "Otrogen på öppen gata"


Må gott!

P.s Detta är en mycket bra bok!

2007-10-01

Nattning av prinsen mitt i CSI

Men nu när man är mamma så blir det helt plötsligt andra prioriteringar och andra saker som värderas högt...
21.35 somnade lillprinsen så då passar jag på att kika lite på datorn, nya inredningsidéer, läser roliga bloggar mm. Livet är ju inte som det var innan Simon kom till världen, det är ju MYCKET bättre =)
Men innan så kunde CSI vara en höjdpunkt i veckan, poppa popcorn och mysa i soffan, men som sagt så är livet en anings annorlunda idag.

Fick hem ett nytt soffbord i dag som jag hade beställt, det blev superfint. Så nu har jag ett soffbord och snart en tv-bänl och en expedit hylla til salu. Hoppas att jag får tag på ett sånt där gammal skåp som jag vill ha. Får leta tills jag hittar det.

I morgon ska jag till allergimottagningen för utredning av vissa födoämnen, sen blir det pyssel på eftermiddagen med Emma.

Nej nu ska jag ta och lägga mig och läsa lite i den nyinköpta boken, "otrogen på öppen gata" av Belinda Olsson.

Sov gott!