2007-11-28

Förkylning=usch!

Båda jag och Simon är superförkylda, inge kul alls. Brukar ju vara ute och gå minst en gång per dag men nu har vi varit inne i fyra dagar. Hoppas att vi snart blir friska igen, det är ju julmarknad på Vassbo på lördag och det vill vi inte missa...

Nu sover Simon så jag ska nog passa på att vila jag med.

Ha det bäst!

2007-11-25

4 månader

Har vår lilla prins hunnit bli =)
I går hade jag och Niklas återträff för nioan, 10 år sedan vi gick ut nian. Och Simon var hos mormor, första gången han var borta från oss. Han var lite gnällig så vi åkte hem vid elva, då somnade han på en gång och sov till 07.40. Han vaknade med hosta, gletig i ögonen och snuvig. Så idag blev det en hemmamysdag hela familjen.


Nu håller Niklas på att sätta upp två lampor i trappen, det är så himla mörkt där. Kommer att bli superbra.


Nej men nu ska jag ta och fixa lite här hemma.


Hej hopp!

2007-11-21

Nu så äntligen

Har jag hämtat mina skyltar från Ylva Skarp, å vad fina dom blev och vad bra det kommer att bli.

Niklas får sätta upp dom i helgen.






Jag och Emma åkte på en tripp till Leksand, Hjortnäs, Rättvik och Insjön i tisdags så himla mysigt var det, fick en fin bild tagen från bilen.






Nej nu ska jag ta och krypa ner i sängen, i morgon väntar ett besök på Kupolen, lunch med mamma och fika med Linda och Michaela... sen så kommer min darling hem =)


Hade så mycket att skriva när jag satt i soffan men nu är jag för trött....

Det blir ju inte alltid som man har tänkt sig....


God natt!

2007-11-10

Simon blir så stor så stor =)

Simon blir bara större och större, i går kom han snya jacka som vi skickat efter. Han blev så stor när vi satt på honom den, ser ju ut som en lite pojk nu =)


Vi åkte till Åhléns sen för att köpa täckbyxor, vantar, tossar och mössa, allt i brunt. Blev superfint.



Fick även min efterlängtande ljusstake, resultatet blev ju super =)


Sitter nu och väntar på att Sara och Lars ska komma, Simon sover och Niklas åkte iväg med Jonas en sväng. (grannen) Niklas sa: -Jag går över till Jonas för att höra med honom om han vet någon rörmokare.
Jag: Okey gör så du.Sen ringer jag honom för att tala om att Sara och Lars är på väg då är han ute och åker med Jonas... jag säger då det, killar =)


Några timmar senare......

Fika blev det med Lars och Sara sen gick jag och Simon på en långpromenad i det mysiga vintervädret. Niklas var kvar hemma för att riva ur badrummet, det kommer en rörmokare på onsdag.

Nu ska jag ta och fixa maten sen blir det mys i soffan med familjen.

Hej hopp!

2007-11-06

Blir frustrerad.....

Jag kikar runt bland alla olika bloggar som jag har på favoriter, förstår inte varför jag göra det, blir ju bara frustrerad hur fint alla har det, hittar bara fler och fler saker som jag vill ha.
Visst tycker jag att vi har det fint hemma och att det är mysigt och så, inredning är ju min grej och jag vet att jag har bra smak och att vi har det fint. Men det finns ju alltid en massa saker som jag vill ha till hemmet.

I morgon blir det i alla fall en tripp till Ikea och det är ju aldrig fel. Det är lite saker som vi ska ha, lite fix som gör att man får till det där stilfulla, vita, lantliga som jag är ute efter.

Nej nu ska jag ta och städa av lite innan Niklas och Simon kommer hem.

Hej hå!

2007-11-05

Blogg blogg blogg

Kikar runt på massa olika bloggar, gu vad fint alla har det hemma hos sig!!!!!
Vet precis hur jag vill ha det här hemma hos oss, men det tar ju lite tid eftersom man inte har alla pengar i världen. Skulle vilja vinna en slant och handla inredning för...
Ska till Ikea på onsdag och beställa vårat kök, kommer att bli super när det blir klart. Listan är rätt lång, massa nya idéer till inredningen.... känner att det sakta men säkert kommer att bli som jag vill.....
Men det är några STORA möbler som ska handlas...ny sänggavel bland annat, ny soffa... men det får vi ta var eftersom....

Såg en superfin ljusstake idag, ska inhandla den på onsdag..... kommer bli super...
Måste även gör en tripp till Panduro.... fint kommer det att bli...

Nej nu är det dags att lägga huvudet på kudden och sova några timmar... i morgon väntas helkroppsmassage... mysigt!

God natt!

Gröt i magen

Sätter mig här en stund medan lillprinsen sover. Vi har börjar att ge honom lite gröt på kvällen, han blir inte riktigt nöjd med bara bröstmjölk. Han sov hela natten inatt, tror att han blir lite mer mätt med lite gröt i magen.
Han har ju blivit så himla stor, det går så oerhört fort. I dag ska jag åka till Kupolen och handla lite nya pjamasar, strumpor och lite mer i klädväg. Det börjar bli lite tomt i hans gaderob.

Ska även svänga in på Elgiganten med våran skrivare, det är det tredje som vi måste byta. Vet inte om det är vi som gör nått fel eller, dom tycks bara hålla några månader innan dom slutar att fungera, konstigt...


Nej nu ska jag passa på att göra mig klar innan Simon vaknar.


Hej hopp!

2007-11-01

Ett år

Ja tänk vad tiden går fort, det var ett år sen idag som jag gjorde gravtest och testade possitivt, det var ett år sedan som jag slutade röka.
Detta firade vi idag när Niklas kom hem från jobbet, dessutom kom han hem tidigare idag vilket var himla trevligt =)
Det blev god mat och efterrätt sedan mys i soffan hela familjen. Simon skrattade för fullt innan han somnade för natten. Så himla mysigt att höra honom skratta så hjärtligt =)

Nu ska Niklas var hemma hela nästa vecka med, det blir en tur till Ikea för att beställa kök och fixa med ansra saker. Jag ska få en helkroppsbehandling på Haga Spa av honom... ska bli så himla skönt. Sen ska jag även ha en gratis vecka på Svea, ska dit i morgon första gången.

Nej nu ska jag fortsätta kika på TV, min guldklimpar sover redan.

Må gott!

Älskr mitt liv!