2009-03-31

Mums....

Ja då ska jag ta och sätta mig i soffan och kika på Äntligen hemma och mumsa mozzarella och tomat =)

Idag så har vi börjat med finliret i bebisrummet och i morgon fortsätter vi. Har börjat packa BB-väskan också... nu börjar det verkligen bli på riktigt.....

Jag och mamma skulle sätta upp tyg idag i mina bokhyllor, men det blev inte alls nå bra så vi avslutade efter att vi satt upp en...

Snart är det påsk, när brukar man pynta till det? Jag pyntar aldrig annars men hade tänkt att ett påskris med lite fjädrar och ägg kan jag väl fixa som ska stå vid dörren....

Ha en mysig kväll!

~Hej hopp!~

2009-03-30

Vill ha mozzarellaost och tomat NU!!!

Nu sitter tapeten på plats och så la vi in nytt golv idag, när vi ändå höll på =)
Så i morgon börjar finliret... JIPPI!!!

Ska bestämma mig om jag ska åka och köpa mozzarella ost och tomat... fattar inte att jag kan vara sååååååå himla sugen på det.

Ska bara höra med mannen om jag ska ta över nattningen av lillkillen...

Ja jag måste ha mozzarella.. =)

2009-03-27

Pizza kväll och mozzarellaost

Jag har lite begär denna graviditet, mycket märkliga tycker vissa men för mig är det så naturligt =)

Mozzarellaost och tomat hör till favoriterna, men i dag blev jag supersugen på pizza med banan och räkor på, tur att min man har kommit på att det bara är att gilla läget och följa mig knasiga begär.. hihi!

Dagen har spenderas i soffan mest hela dagen, var ju ute på shopping i går och då får jag vackert ligga ned dagen efter. Men det var värt det i alla fall, nu är ALLT inhandlat till BB-väskan och den ska packas i dagarna.
I morgon kommer Christoffer och ska tapetsera så på söndag eller måndag ska vi ställa ordning i rummet, kan knappt vänta! =)

Nej nu ska jag ta och fixa lite käk till "minisjögren" och sen vakas det myskväll med mannen och mina begär =)

Ha en toppen helg, det ska verkligen jag ha!

~Hej hopp!~

2009-03-26

Kommer jag orka???

Idag väntas en lite tripp på kupolen och stan.... Undra hur jag kommer att må i kväll?? Men jag måste ha ett par tofflor, kofta, korg till bebisrummet och byxor till Simon.
Tur att Niklas har sen träning och jag kan ligga på soffan från halv sju...=)

Ska även träffa Ullis och luncha ska bli supertrevligt, var evigheter sen vi sågs.

Till helgen blir det tapetserat i bebisrummet, ska bli så kul att få ställa ordning där inne och sen packa BB-väskan, sen är det bara att vänta.

Fick en kommentar på bilderna jag la ut, tycker själv att jag var mer putig med Simon än vad jag är nu, men men om några veckor får vi allt se vad det är för en lite krabat som bott i min magen i 9 månader. Ska bli så kul=)

Har lite inplanerat nu framöver, skönt att ha lite saker att se fram emot. Till helgen ska jag på teater med mamma och syster och hennes barn, nästa vecka så blir det en tripp till Sågmyra. Nästa helg har vi lite barnvakt så då ska jag och Niklas ha en spelkväll och mysa riktigt ordentligt. Sen är det påsk och då blir det middag hos mamma och Lars-Olof.

Skönt att lite planer i alla fall, man vet ju inte om jag går över den här gången med, den som lever får se =)

Nej nu ska jag ta och bädda sängar och göra mig klar för dagen!

~Hej hopp!~

2009-03-25

Veckans bild

Är det någon skillnad på magen?

(Det är vecka 36+5 till vänster och vecka 35+6 till höger)

2009-03-24

Dagen avslutades bra i alla fall

Jag kände mig på superhumör i dag när jag vaknade. Niklas körde Simon till dagis och sen tog han sig en tur på skidor. Jag tog en lång dusch och gjorde mig i ordning i lugn och ro... vilket inte hör till vanligheten =)

Sen vid lunch blev jag inte på humör alls... allt kändes drygt, tungt, jobbigt... Tog bilen till Mariah och drack en kopp kaffe och pratade en stund. Tack gumman, humöret vände efter det!

Tog en tur på Kupolen och köpte ett par fejk foppa till Simon, gissa om han blev glad =)

Lekte med mina killar innan kvällrutinerna, nu sover lillprinsen så sött, Niklas är och tränar och jag ska kika på TV och äta mozzarella och tomater... mums!

Till veckan blir bebisrummet klart!! Jippi!
Och vi gjorde klart tvättstugan i går, resultatet blev toppen =)

2009-03-20

Kvack, kvack, kvack

Den här veckan har Simon varit hemma pga att han har fått förkylningsastma och behövde medicin flera gånger par dag i början. Han trivs inte alls att bara vara hemma hela tiden, tror han kommer att tycka det blir toppen på måndag när han ska till dagis igen.
Får se hur många veckor han går innan bebisen kommer och han får vara hemma ett tag igen?? Ja nu är det ju inte mer än MAX 4 ½ vecka kvar, känns skönt.

För två kvällar sen skulle jag lägga Simon, Niklas var på träning så jag hade ingen som kunde byta av mig heller. Simon var inte ledsen eller dryg utan ville bara inte sova, han pratade lite var tyst en stund osv. Till slut så gick jag in till vår säng och la oss, Simon kröp runt ett tag och mitt tålamod var slut för länge sedan kan jag lova. Då helt plötslig sätter han sig på knä och lägger händerna på ryggen (som när man dansar små grodorna) och säger Kvack, kvack, kvack, fatta hur svårt det var att hålla sig för skratt =)
När jag väl kom ner och kikade på klockan så hade jag hållt på i TVÅ timmar och lagt honom, det händer ju annars aldrig...... Men jag fick ett leende på läpparna som sent gick bort =)

Idag har jag varit och uträttat lite ärenden medan Simon och Niklas var in till Falun och kikade på skidor tillsammans med morfar. Sen åkte jag och Simon till Falun igen på 6-års kalas hos Simons kusin Noel. 13 barn var det som busade, åt tacos, godis, kakor, glass mm.

Nej nu kallar soffan efter en lång dag =)

~Ha en underbar helg!~

2009-03-17

Jaha

Inte lång tid kvar alls nu innan vi blir en familj på fyra... Christoffer har börjat med bebisrummet och det blir nog klart till helgen, då kan jag börja ställa ordning lite saker....KUL!!

Den här veckan är Simon hemma från dagis..... han har fått förkylningsastma och ska ha medicin flera gånger per dag så då var det lika bra att hålla honom hemma.

Förövrigt så kommer det mer och mer ord från vår lille prins.... det är så himla kul=)

Nej hade inte så mycket att skriva i alla fall.
~Hej så länge!~

2009-03-04

Uppdatering

Ja då var det början på mars och tiden bara springer iväg, kom på idag att jag verkligen inte kan få barn för tidigt... har massa saker som jag måste hinna med...
  • Sy klart alla gardiner
  • Baka bullar och mockarutor
  • Måla en hylla
  • Tvätta bebiskläderna
  • Ställa ordning i bebisrummet

Ja det är en hel del som jag måste hinna med, eller ja måste det ligger ju hos mig och jag vill gärna ha ordning på allt innan ned komsten.

Helgen som var har varit toppen, i fredags så sov Simon hos farmor och jag och Niklas var på hockey, det var supertrevlig och skönt att få sova ostört en natt. På lördag åkte vi till Falun hela familjen, jag gick lite på stan och Niklas och Simon var kvar hos pappa. Innan vi skulle äta så bubblade jag och Simon, han älskar verkligen att bada och ett plus var ju att vi hade skum och bubblor =)

På kvällen åkte Niklas hem och jag och Simon stannande kvar hos min pappa. Söndagen började med frukost framför TV och vasaloppet. Simon var superduktig och lekte mest hela tiden så vi fick kika klart, han blev trött vid 11 och hoppade upp till morfen och somnade =)

Nej nu ska jag ta och sy klart draperierna till syster och sen börja med Erikas gardin.

~Hej hopp!~