2007-09-23

Kattfajt, Tierp och söndagspyssel

Ja ha då var det söndag igen och vi har tusen saker som vi ska göra idag, som alltid med andra ord :)
På dagens schema är det handling, klippa gräset, slipa och måla det lilla bordet som vi ska ha i hallen, promenad med familjen, sätta upp lampa i Simons rum, sätt aupp skylten i Simons rum, bädda rent, tvätta...... ja lista kan bli lång. Men samtidigt är det rätt skönt att ha en dag som vi göra en massa "måstensaker" sen kan vi sätta oss i soffan till kvälle och äta något gott och bara känna hur kreativa vi varit som hunnit med så mycket ;)

I går bar det av till Tierp för att grattulera Niklas syster Maria, hon fyllde 30 år i veckan. Supergod paj fick vi, jag och Niklas fick äta i omgångar så att jag skulle hinna äta innan Simon skulle ha mat, men det är väl så livet som småbarnsförälder är ... :)
På vägen hem fick det bli ett snabb besök på IKEA, köpte en planka som jag ska ha till mina olika pysselprojekt, (kommer bilder till veckan på detta).

Niklas håller på att ta reda på efter dagens kattfajt på alltanen, det finns en hankatt på gatan som är här ibland och bråkar med våra katter, dom är superrädda nu ju.....

Simon vaknade nu så det är dags att kila.

Hej hopp!

Inga kommentarer: