2008-12-20

Stackars Zelda

Vi lekte i Simons lekrum och Niklas skulle precis åka i väg och spela badminton, då kommer Zelda in och ser inte så himla pigg ut, svansen var helt platt på ett ställe och bakbenen såg ut att vara helt ur led. Hon gick dock på benen och släpade sig upp på övervåningen, hon blödde väldigt mycket från svansen. Det var bara att avstyra träningen för Niklas del, ringa Falu djursjukhus, fixa barnvakt till Simon och sen dra iväg.

Tack å lov var det inget benbrott men ett stort och djup sår på låret och ett på svansen, det på svansen var så djupt att nästan svansen var helt av.
Vi åkte hem och hämtade en ihopsydd och groggy Zelda några timmar senare.
Förmodligen har hon varit i slagsmål med en hankatt som stryker hör omkring... Hon blir nog innekatt på heltid nu.

Ska åka och köpa medicin åt henne senare så att hon inte får nån infektion eller så...



Nu är Niklas också arbetslös så nu är vi hemma båda två... Inte så jättekul när man har hus, men det gäller att snåla nu..
Men det ser ut att lösa sig för hans del efter helgerna.
Han och Simon har åkt till Svea nu och jag ska passa på att plocka ihop här hemma, duscha, bädda sängen och försöka hinna slå in lite julklappar. I kväll eller i morgon ska vi klä granen, mysigt!

Fick en fråga om vi hade tagit reda på kön den här gången, vi hade bestämt oss för det men dom kunde inte se nått säkert så vi får ge oss till tåls ett par månader till.

Nej nu är det dags att sätta fart.


Önskar er alla som läser min blogg en mysig lördag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Usch stackars Zelda, hoppas hon repar sig snabbt! Trevlig helg! Kram Sanna

Interiörboden sa...

Jag vill börja med att säga att du har en mycket fin blog!
Usch, stackars Zelda!
Hoppas att hon blir bra snart och att hon kanske förblir innekatt nu då :)

Ha en trevlig 4:e advent!
Kram Sandra

Anonym sa...

Men lilla snuttan:/ Jag mår så himla dåligt när katter mår dåligt:/ Hoppas hon repar sig snabb! Hon har förresten säkert lekt med Sotis och Frasse på Hushagen tidigare, men det är två snälla kattpojkar. Gentlemän:)

Spännande, men MVC..:)