2009-02-23

Trodde vi ja!

Idag hade vi tid hos specialist mödrarvården klockan 09.00, vi trodde att vi skulle få veta vilket kön vår lilla bebis har, men icke...
Den ville inte visa oss det i dag heller, så vi får vackert vänta några veckor till. Men det är ju inte så himla lång tid kvar så det går nog....trots att jag är super nyfiken =)

Vi gick igenom hur vi vill ha förlossningen i alla fall så nu är det bestämt. Ja man kan ju inte bestämma hur det ska vara men hur vi vill. Det är ju för att förlossningen med Simon inte riktigt blev som vi hade trott. Vi blev igångsatta efter 14 dagars övertid och försökte i två dagar, hade värkar och så men det visade sig inte vara till någon nytta. Jag var värksvag och öppnade mig inte mycket, 2 cm på två dygn. Så 23.59 plockades Simon ut med kejsarsnitt.

Dom kommer inte låta oss gå så länge över tiden denna gång och ser dom att det inte händer något så kommer dom att snitta mycket tidigare.

Skönt att ha det "planerat" så slipper man fundera på det nå mer.

Var sedan iväg till Kupolen en sväng och efter det var jag helt färdig, nu har jag fått tillsägelse av min man att jag i största mån får hålla mig inne resten av tiden.... fattar själv att det är nog det bästa men fyyyyyyy vad tråkigt!

Nej nu ska jag njuta av en myskväll framför TV:n, Simon sover och Niklas åkte precis på träning...

Ha en mysig kväll!

Inga kommentarer: